Passenio Oksesteg

Sigtet og formet gratin af oksekød.

Kombiovn: Fordel de frosne portionsstykker i en gastrobakke og tilbered dem i en forvarmet kombiovn ved 120° C i 15 min med låg (100 % damp). Efter opvarmning anvendes en paletkniv til at servere portionsstykkerne.

 

Mikrobølgeovn: Læg de frosne portionsstykker på en tallerken og varm dem under låg ved 1800 W i intervaller af 2 ½ min. Ved ovne med 900 W varmes i intervaller af 4 min under låg.

2 x 2 kg; 2 x ca. 25 stk. á 80 g.

43% oksekød, vand, kartoffelmosflager, PISKEFLØDE, ÆGGEHVIDEPULVER, kokosfedt, 1,1% oksekødekstrakt, aroma, gærekstrakt, jodsalt (salt, kaliumiodat), rapsolie, krydderier.

  PER 100 g  
Energi 664 kJ
159 kcal
Fedt 8,8g
heraf mættede fedtsyrer 4,8g
Kulhydrat 8,0g
heraf sukkerarter 0,6g
Protein 11,0g
Salt 0,90g

PISKEFLØDE og ÆGGEHVIDEPULVER.

Kollistr. 2 x 2 kg
Varenummer: 1-39-206600
EAN: 4008241660027