Sigtet og formet gratin af oksekød.
Kombiovn: Fordel de frosne portionsstykker i en gastrobakke og tilbered dem i en forvarmet kombiovn ved 120° C i 15 min med låg (100 % damp). Efter opvarmning anvendes en paletkniv til at servere portionsstykkerne.
Mikrobølgeovn: Læg de frosne portionsstykker på en tallerken og varm dem under låg ved 1800 W i intervaller af 2 ½ min. Ved ovne med 900 W varmes i intervaller af 4 min under låg.
2 x 2 kg; 2 x ca. 25 stk. á 80 g.
43% oksekød, vand, kartoffelmosflager, PISKEFLØDE, ÆGGEHVIDEPULVER, kokosfedt, 1,1% oksekødekstrakt, aroma, gærekstrakt, jodsalt (salt, kaliumiodat), rapsolie, krydderier.
PER 100 g | |
---|---|
Energi | 664 kJ 159 kcal |
Fedt | 8,8g |
heraf mættede fedtsyrer | 4,8g |
Kulhydrat | 8,0g |
heraf sukkerarter | 0,6g |
Protein | 11,0g |
Salt | 0,90g |
PISKEFLØDE og ÆGGEHVIDEPULVER.
Kollistr. 2 x 2 kg
Varenummer: 1-39-206600
EAN: 4008241660027