Sigtet og formet gratin af svinekød.
Kombiovn: De frosne portionsstykker fordeles i en gastrobakke og tilberedes i en forvarmet kombiovn ved 120° C (100 % damp) i 15 min med låg. Efter opvarmning anvendes en paletkniv til at servere portionsstykkerne.
Mikrobølgeovn: Læg de frosne portionsstykker på en tallerken og varm dem under låg ved 1800 W i intervaller af 2 ½ min. Ved ovne med 900 W varmes i intervaller af 4 min under låg.
2 x 2 kg; 2 x 25 stk. á 80 g.
40 % svinekød (kogt), vand, kartofler, PISKEFLØDE, palmefedt, ÆGGEHVIDE, krydderier, kartoffelstivelse, jodsalt (salt, kaliumiodat), dextrose, salt, aroma, gærekstrakt.
PER 100 g | |
---|---|
Energi | 662 kJ 158 kcal |
Fedt | 8,8g |
heraf mættede fedtsyrer | 4,0g |
Kulhydrat | 8,4g |
heraf sukkerarter | 0,7g |
Protein | 11,1g |
Salt | 1,6g |
PISKEFLØDE og ÆGGEHVIDE.
Kollistr. 2 x 2 kg
Varenummer: 1-39-206603
EAN: 4008241660324