Produkter

Ravioli Funghi

Halvmåneformet frisk pasta med cremet svampefyld, forkogt.

Kombiovn: Kom 1 pose dybfrossen pasta på en 1/1 GN-plade (højde 65 mm) og vend pastaen med 3 spsk. olie. Tilberedes i en forvarmet kombiovn ved 100° C (100 % damp) ca. 8 min.

Gryde: Kom den dybfrosne pasta i en gryde med kogende, letsaltet vand. Giv den et kort opkog og lad den simre videre ca. 3-4 minutter. Vend den kogte pasta i olie.

4 x 2,5 kg; Hver pose indeholder 2,5 kg.
Der er 4 poser pr. karton.

Vand, durum HVEDESEMULJE, 11% RICOTTA OST, HVEDEMEL, 8,1% fedtfattig KVARK, rasp (HVEDEMEL, salt, gær), kokosfedt, ÆGGEBLOMMEPULVER, kartofler, modificeret kartoffelstivelse, jodsalt (salt, kaliumiodat), champignonekstrakt, tørrede svampe (smørsvampe, skørhat, champignoner, Karl Johansvamp), sukker, persille, aroma, rapsolie, hvidløg.

 PER 100 g  
Energi775 kJ
184 kcal
Fedt3,6g
heraf mættede fedtsyrer2,3g
Kulhydrat30g
heraf sukkerarter1,5g
Protein6,8g
Salt0,68g

HVEDESEMULJE, RICOTTA OST, HVEDEMEL, KVARK og ÆGGEBLOMMEPULVER.

Kollistr. 4 x 2,5 kg
Varenummer: 1-39-270103
EAN: 4008241103203