Produkter

Ravioli Gorgonzola

Halvmåneformet frisk pasta med lækkert og smagfuldt fyld af ricotta og gorgonzola, forkogt. Leveres dybfrossen.

Kombiovn: Kom 1 pose dybfrossen pasta på en 1/1 GN-plade (højde 65 mm) og vend pastaen med 3 spsk. olie. Tilberedes i en forvarmet kombiovn ved 100° C (100 % damp) ca. 8 min.


Gryde: Kom den dybfrosne pasta i en gryde med kogende, letsaltet vand. Giv den et kort opkog og lad den simre videre ca. 3-4 minutter. Vend den kogte pasta i olie.

4 x 2,5 kg; Hver pose indeholder 2,5 kg.
Der er 4 poser pr. karton.

Vand, durum HVEDESEMULJE, HVEDEMEL, 8,1 % RICOTTA OST, fedtfattig KVARK, rasp (HVEDEMEL, salt, gær), 2,5 % GORGONZOLA OST, ÆGGEBLOMMEPULVER, purløg, jodsalt (salt, kaliumiodat), kartofler, sukker, kokosfedt, SMELTEOST (OST, sød VALLEPULVER, smeltesalt (E 339)), modificeret kartoffelstivelse, aroma (indeholder MÆLK), rapsolie.

  PER 100 g  
Energi 843 kJ
200 kcal
Fedt 4,9g
heraf mættede fedtsyrer 3,2g
Kulhydrat 31g
heraf sukkerarter 1,5g
Protein 7,4g
Salt 0,85g

HVEDESEMULJE, HVEDEMEL, RICOTTA OST, KVARK, HVEDEMEL, GORGONZOLA OST, ÆGGEBLOMMEPULVER, SMELTEOST, OST, VALLEPULVER, MÆLK.

Kollistr. 4 x 2,5 kg
Varenummer: 1-39-270105
EAN: 4008241103241