Produkter

Ravioli Gorgonzola

Halvmåneformet frisk pasta med lækkert og smagfuldt fyld af ricotta og gorgonzola, forkogt. Leveres dybfrossen.

Kombiovn: Kom 1 pose dybfrossen pasta på en 1/1 GN-plade (højde 65 mm) og vend pastaen med 3 spsk. olie. Tilberedes i en forvarmet kombiovn ved 100° C (100 % damp) ca. 8 min.


Gryde: Kom den dybfrosne pasta i en gryde med kogende, letsaltet vand. Giv den et kort opkog og lad den simre videre ca. 3-4 minutter. Vend den kogte pasta i olie.

4 x 2,5 kg; Hver pose indeholder 2,5 kg.
Der er 4 poser pr. karton.

Vand, durum HVEDESEMULJE, HVEDEMEL, 8,1 % RICOTTA OST, fedtfattig KVARK, rasp (HVEDEMEL, salt, gær), 2,5 % GORGONZOLA OST, ÆGGEBLOMMEPULVER, purløg, jodsalt (salt, kaliumiodat), kartofler, sukker, kokosfedt, SMELTEOST (OST, sød VALLEPULVER, smeltesalt (E 339)), modificeret kartoffelstivelse, aroma (indeholder MÆLK), rapsolie.

 PER 100 g  
Energi843 kJ
200 kcal
Fedt4,9g
heraf mættede fedtsyrer3,2g
Kulhydrat31g
heraf sukkerarter1,5g
Protein7,4g
Salt0,85g

HVEDESEMULJE, HVEDEMEL, RICOTTA OST, KVARK, HVEDEMEL, GORGONZOLA OST, ÆGGEBLOMMEPULVER, SMELTEOST, OST, VALLEPULVER, MÆLK.

Kollistr. 4 x 2,5 kg
Varenummer: 1-39-270105
EAN: 4008241103241