Ægpasta med fyld af 6 slags ost, forkogt og dybfrossen.
Kombiovn: Kom 1 pose dybfrossen pasta i en 1/1 GN-dampkoger (højde 100 mm) og kog den i en forvarmet kombiovn ved 100° C (100 % damp) 8 min. Smør eller plantefedtstof tilsættes efter behov.
Gryde: Kom den dybfrosne pasta i en gryde med kogende, letsaltet vand. Giv den et kort opkog og lad den simre videre i ca. 1 minut. Cook & Chill: Pastaen optøs og fugtes. Anret sovsen på midten af tallerkenen og læg pastaen henover, dæk den til og regenerer.
4 x 2,5 kg, hver pose indeholder ca. 250 stk. pasta á 10 g. (30 % fyldandel).
Der er 4 poser pr. karton = ca. 1000 stk.
Vand, durum HVEDESEMULJE, 12 % OST, fedtfattig KVARK, rasp (HVEDEMEL, salt, gær), ÆGGEBLOMMEPULVER, farvende fødevare (gulerodsekstrakt), kokosfedt, kartofler, SMELTEOST (OST, sød VALLEPULVER, smeltesalt (E 339)), jodsalt (salt kaliumiodat), modificeret kartoffelstivelse, aroma (indeholder MÆLK), gærekstrakt, rapsolie.
PER 100 g | |
---|---|
Energi | 776 kJ 184 kcal |
Fedt | 3,6g |
heraf mættede fedtsyrer | 2,4g |
Kulhydrat | 30g |
heraf sukkerarter | 1,5g |
Protein | 6,9g |
Salt | 0,77g |
HVEDESEMULJE, OST, KVARK, HVEDEMEL, ÆGGEBLOMMEPULVER, SMELTEOST, VALLEPULVER og MÆLK.
Kollistr. 4 x 2,5 kg
Varenummer: 1-39-206210
EAN: 4001724621027