Ægpasta med fyld af spinat og cremet ost. Forkogt, dybfrossen.
Kombiovn: Kom 1 pose dybfrossen pasta i en 1/1 GN-dampkoger (højde 100 mm) og kog den i en forvarmet kombiovn ved 100° C (100 % damp) 8 min. Smør eller plantefedtstof tilsættes efter behov.
Gryde: Kom den dybfrosne pasta i en gryde med kogende, letsaltet vand. Giv den et kort opkog og lad den simre videre i ca. 1 minut. Cook & Chill: Pastaen optøs og fugtes. Anret sovsen på midten af tallerkenen og læg pastaen henover, dæk den til og regenerer.
4 x 2,5 kg; Hver pose indeholder ca. 250 stk. pasta á 10 g (30 % fyldandel).
Der er 4 poser pr. karton = ca. 1000 stk.
Vand, durum HVEDESEMULJE, HVEDEMEL, 8,0 % spinat, 6,0 % RICOTTA OST, rasp (HVEDEMEL, salt, gær), 4,5 % fedtfattig KVARK, ÆGGEBLOMMEPULVER, krydderi, kartofler, jodsalt (salt, kaliumiodat), kokosfedt, sukker, modificeret kartoffelstivelse, aroma (indeholder MÆLK), rapsolie.
PER 100 g | |
---|---|
Energi | 772 kJ 183 kcal |
Fedt | 3,4g |
heraf mættede fedtsyrer | 2,1g |
Kulhydrat | 31g |
heraf sukkerarter | 1,3g |
Protein | 6,4g |
Salt | 0,80g |
HVEDESEMULJE, HVEDEMEL, RICOTTA OST, KVARK, ÆGGEBLOMMEPULVER, MÆLK.
Kollistr. 4 x 2,5 kg
Varenummer: 1-39-206215
EAN nr 4008241621523