Bonderösti med fiskefrikadeller & dip

En lækker snack til menuen eller blot en lækker appetizer. Bonderösti med fiskefrikadeller og dilddip samt grøntsagsstænger.

Til 10 portioner

3 løg

750 g torskefilet

3 æg

3 spsk. hvedemel

1 ½ dl minimælk

20 g smør

15 stk. Dr. Oetker Bonderösti

2 ½ dl græsk yoghurt 2%

1 ¼ tsk. karry

2 ½ spsk. hakket purløg

2 ½ spsk. hakket dild

6 gulerødder

500 g minimajs (fra dåse)

Salt og peber

  1. Pil løgene, og hak dem sammen med torskefileterne i en køkkenmaskine. Tilsæt æg, mel, mælk, salt og peber, og hak det hele til en lind fars.
     
  2. Form frikadeller af farsen, og steg dem i det smeltede smør i 10-12 min, eller til de er gyldne. Steg de frosne Bonderösti i en forvarmet ovn ved 220° C i 13-15 min.
     
  3. Kom den græske yoghurt i en skål. Bland karry, purløg og dild deri. Smag til med salt og peber. Skræl gulerødderne, og skær dem i stave. Halvér minimajsene.
     
  4. Servér Bonderöstierne med fiskefrikadeller, dip, gulerodsstave og halve minimajs.