Pizza Perfettissima tilbyder dig et moderne pizzakoncept, som gør tilberedningsprocessen nemmere og giver dine gæster en perfekt autentisk pizzaoplevelse - ligesom i Italien.
Vores nye pizzaserie kommer med 7 toppede varianter samt en pizzabund uden fyld. De tilberedes på kun få minutter og giver dine gæster en autentisk pizzaoplevelse, der minder om ferie i Italien.
Dr. Oetkers Pizza Perfettissima konceptet er komplet:
Du kan se alle Pizza Perfettissima varianterne herunder.
- med tomatsauce og toppet med BBQ marineret kylling, barbecuesauce, rødløg og mozzarellaost.
>> Klik her og læs mere
- forbagt i stenovn med tomatsauce og toppet med spinat, grillet græskar og revet pizzatopping baseret på kokosolie.
- forbagt i stenovn med tomatsauce og toppet med grillede peberfrugter, squash, aubergine og mozzarellaost.
- den klassiske og enkle Margherita du kender, forbagt i stenovn med tomatsauce og mozzarellaost.
- forbagt i stenovn med tomatsauce og toppet med salami, skinke, grillede champignoner og mozzarella..
- forbagt i stenovn med tomatsauce og toppet med smagfuld salami og mozzarellaost.
- den velkendte prosciutto forbagt i stenovn med tomatsauce og toppet med saftig skinke og mozzarellaost.
- forbagt pizzabund med tomatsauce, til dig som ønsker at lave din egen pizza. Se alle opskrifter her.
Herunder får du et overblik over hvordan Pizza Perfettissima varianterne kan anrettes.
Mozzarella, friske tomater, basilikum og et delikant indslag af balsamico glace.
>> Se opskriften her
En skøn vegetarisk pizza med frisk topping af basilikum, cocktailtomater og pinjekerner.
>> Se opskriften her
Vegansk pizza med tomatsauce, toppet med grillet peberfrugt og svampe.
>> Se opskriften her
Vegetarisk pizza med plantefars, vegansk ost og kidneybønner.
>> Se opskriften her
En pizza med stor smag! Med gorgonzola, hvidløg, serranoskinke og frisk rucola.
>> Se opskriften her
Prøv denne fyldige pizza med hollandaise sauce, friske tomater og kartoffelchips!
>> Se opskriften her
Mozzarella, fetaost, rejer og toppet med cocktailtomater og knasende forårsløg.
>> Se opskriften her
Intet menukort uden hawaii pizza - som altid med skinke, ananas og mozzarellaost.
>> Se opskriften her
Er du til seafood? Prøv denne spændende pizza med pesto og laks.
>> Se opskriften her
En middelhavsinspireret kebabpizza med oliven, mozzarellaost og rødløg.
>> Se opskriften her
(Nedenstående udstyr er kun en anbefaling)
Kontakt Cool Gray direkte for pris på bannerdisplay.
Vælg professionel dobbeltovn – til 2 pizzaer - eller Uno til én
Pris Professionel Dobbeltovn: kr. 3.720 (Leveringsomkostningerne oplyses direkte fra Prismafood, da dagsprisen på transport variere)
Pris Profssional Uno ovn: kr. 2.600 (Leveringsomkostningerne oplyses direkte fra Prismafood, da dagsprisen på transport variere)
OBS! Priserne er vejledende og der er ikke taget højde for den sidste tids prisstigninger!
>> Information, ordre og levering versand@prismafood.de +49 (0) 8341 966819-0