Produkter

Pizza Perfettissima Salame

Pizza Perfettissima Salame er en pizza, som er forbagt i stenovn, med tomatsauce og toppet med salami og mozzarella.

Varmluftovn:
1. Forvarm varmluftovnen til 250 °C
2. Tag pizza ud af kassen og placér pizza på bagepapir
3. Bag pizzaen i en forvarmet varmluftsovn i 5-6 min. ved 230 °C
Afhængig af din ovn og dit fyld på pizzaen kan tilberedningstiden variere

Stenovn:
1. Forvarm stenovnen (320 °C overvarme, 270 °C undervarme)
2. Tag pizza ud af kassen og fjern film
3. Bag pizzaen i den forvarmede stenovn i 4-7 minutter. Tilberedningstiden afhænger af hvor meget topping der er på. Tilberedningstider for de forskellige pizzavarianter kan ses her: www.Oetker-professional.dk/pizza-perfettissima

TIP: 
Tip: Ved at dreje pizzaen i stenovnen lejlighedsvis, vil du få en mere jævn afbagning

6 x 375 g = 2,25 kg

HVEDEMEL, 19% flåede tomater, 14% skærefast MOZZARELLA OST, 9,0% salami (svinekød, spæk, salt, dextrose, krydderiekstrakter, krydderier, aroma, stabilisator (natriumnitrit), antioxidant (ekstrakt af rosmarin), røg), vand, rapsolie, salt, gær, sukker, ekstra jomfru olivenolie, oregano, persille, løg, hvidløg, peber, basilikum, stegte løg

 PER 100 G
Energi1058 kJ
252 kcal
Fedt8,6g
heraf mættede fedtsyrer3.6g
Kulhydrat32g
heraf sukkerarter3,4g
Protein11g
Salt1.4g

HVEDEMEL, MOZZARELLA OST

Kollistr. 6 x 375 g
Varenummer: 1-25-017200
EAN: 4001724033462