Pizza Perfettissima Zucca e Spinaci

Pizza Perfettissima Zucca e Spinaci er en pizza, som er forbagt i stenovn med tomatsauce og toppet med spinat, grillet græskar og revet pizzatopping baseret på kokosolie.

Varmluftovn:
1. Forvarm varmluftovnen til 250 °C
2. Tag pizza ud af kassen og placér pizza på bagepapir
3. Bag pizzaen i en forvarmet varmluftsovn i 5-6 min. ved 230 °C
Afhængig af din ovn og dit fyld på pizzaen kan tilberedningstiden variere

Stenovn:
1. Forvarm stenovnen (320 °C overvarme, 270 °C undervarme)
2. Tag pizza ud af kassen og fjern film
3. Bag pizzaen i den forvarmede stenovn i 4-7 minutter. Tilberedningstiden afhænger af hvor meget topping der er på. Tilberedningstider for de forskellige pizzavarianter kan ses her: www.Oetker-professional.dk/pizza-perfettissima

TIP: 
Tip: Ved at dreje pizzaen i stenovnen lejlighedsvis, vil du få en mere jævn afbagning

5 x 445 g = 2,22 kg

HVEDEMEL, 15 % flåede tomater, 9,0 % spinat, 8,7 % revet pizzatopping baseret på kokosolie (vand, modificeret stivelse, kokosolie,
havsalt, farve (carotener), antioxidant (ascorbinsyre)), 7,7% grillet græskar, vand, 5,1% tørrede marinerede tomatstykker (tørret)
tomater, solsikkeolie, salt, hvidløg, urter, syre (citronsyre)), 3,5% fermenteret præparat baseret på rapsolie og havre (vand,
rapsolie, havre, modificeret stivelse, dextrose, ærteprotein, inulin, salt, fortykningsmidler (johannesbrødgummi, pektin), surhedsregulerende middel (citronsyre)
syre)), 1,4% tomatkoncentrat, rapsolie, salt, bagegær, ekstra jomfru olivenolie, sukker, hvidløg, peber, oregano, basilikum, løg,
chilipulver, ristede løg, kan indeholde: (SOJA, SENNEP, MÆLK)

  PER 100 G
Energi 819 kJ
195 kcal
Fedt 5.3 g
heraf mættede fedtsyrer 2.2 g
Kulhydrat 31 g
heraf sukkerarter 3.4 g
Fiber 2.2 g
Protein 4.5 g
Salt 0.99 g

HVEDEMEL, SOJA, SENNEP, MÆLK

Kollistr. 5 x 445 g
Varenummer: 1-25-018500
EAN: 4001724045434