Cannelloni Verdi med ostesauce og gratinerede skinketomater

Lækker Cannelloni Verdi med cremet ostesauce af flødeost og gratineret skinketomater. Fuld af dejlig smag og endnu en lækker variant fra vores Cannelloni-serie. For flere opskrifter med Cannelloni Verdi og Cannelloni Verdure, se nederst på siden.

Til 10 portioner

20 stk. Dr. Oetker Cannelloni Verdi

8 dl mælk

200 g neutral flødeost, f.eks. Philadelphia

400 g skinke i strimler

20 stk. tomater i skiver, gerne bøftomater

300 g emmentaler ost

20 g purløg

5 g basilikum

  1. Hæld mælken i en gryde, og varm den op. Tilsæt osten, og rør rundt med et piskeris, mens saucen koger på højeste blus.

  2. Læg pastaen i dybe gastroforme. Hæld saucen over pastaen, og tilbered i varmluftovn i 25-30 min ved 180º C.

  3. Læg skinken på tomatskiverne, og drys med reven ost. Gratinér i meget varm ovn, til osten er gylden, servér som tilbehør og pynt med friske krydderurter.