Opskrifter

Cannelloni Verdi med ostesauce og gratinerede skinketomater

Lækker Cannelloni Verdi med cremet ostesauce af flødeost og gratineret skinketomater. Fuld af dejlig smag og endnu en lækker variant fra vores Cannelloni-serie. For flere opskrifter med Cannelloni Verdi og Cannelloni Verdure, se nederst på siden.

Til 10 portioner

20 stk. Dr. Oetker Cannelloni Verdi

8 dl mælk

200 g neutral flødeost, f.eks. Philadelphia

400 g skinke i strimler

20 stk. tomater i skiver, gerne bøftomater

300 g emmentaler ost

20 g purløg

5 g basilikum

  1. Hæld mælken i en gryde, og varm den op. Tilsæt osten, og rør rundt med et piskeris, mens saucen koger på højeste blus.

  2. Læg pastaen i dybe gastroforme. Hæld saucen over pastaen, og tilbered i varmluftovn i 25-30 min ved 180º C.

  3. Læg skinken på tomatskiverne, og drys med reven ost. Gratinér i meget varm ovn, til osten er gylden, servér som tilbehør og pynt med friske krydderurter.

Andre inspirerende opskrifter