Cannelloni Verdure med kenyabønner

Lækker Cannelloni Verdure-ret med kenyabønner – endnu en variant til pastafamilien og endnu flere lækre opskrifter at lade sig inspirere med.

Til 10 portioner

30 stk. Dr. Oetker Cannelloni Verdure

700 g kenyabønner

600 g semidried tomater

600 g bacon

300 g skalotteløg

1 l piskefløde

6 dl hvidvin

3 dl oksefond

2 bdt. persille

300 g marksvampe

  1. Løgene hakkes og sauteres, hvidvin tilsættes og koges ind til en tredjedel.

  2. Fond og fløde koges igennem i 3 min. Marksvampene skylles og skæres i kvarte. Bacon ristes og dryppes af for fedt, tomaterne skæres i strimler og tilsættes sammen med svampe og bønner – det hele koges i yderligere 2-3 min.

  3. Den kogte pasta anrettes i en dyb tallerken, saucen hældes over, og retten serveres med blancherede bønner. Pynte s med friskhakket persille.