Chokoladebudding "Café au lait" med Kahlua

Prøv denne flotte og lækre chokoladebudding med et tvist af kaffe og Kahlua. Chokolade og kaffe spiller perfekt sammen i denne udgave af vores chokoladebudding.

Til 10 portioner

80 g Dr. Oetker Budding med Chokoladesmag

8 dl mælk

1 dl kold stærk kaffe

75 g sukker

2 tynde lagkagebunde

Kahlua

¼ l piskefløde

20 chokolade-orangegrene

  1. Rør buddingpulveret til en jævning sammen med sukker og kold kaffe – tilsæt evt. også lidt af den kolde mælk.

  2. Bring resten af mælken i kog. Tilsæt jævningen under kraftig omrøring, og lad buddingen koge kort op.

  3. Portionér i kaffekopper med 1 cm luft til overkanten af koppen, og stil dem på køl i en time, til buddingen er stivnet.

  4. Stik lagkagebunde ud med en kop, og stænk med Kahlua. Vend buddingen ud på bunden, og pynt med en flødeskumsroset og to orangegrene.

Andre inspirerende opskrifter