Opskrifter

Chokoladebudding "Café au lait" med Kahlua

Prøv denne flotte og lækre chokoladebudding med et tvist af kaffe og Kahlua. Chokolade og kaffe spiller perfekt sammen i denne udgave af vores chokoladebudding.

Til 10 portioner

80 g Dr. Oetker Budding med Chokoladesmag

8 dl mælk

1 dl kold stærk kaffe

75 g sukker

2 tynde lagkagebunde

Kahlua

¼ l piskefløde

20 chokolade-orangegrene

  1. Rør buddingpulveret til en jævning sammen med sukker og kold kaffe – tilsæt evt. også lidt af den kolde mælk.

  2. Bring resten af mælken i kog. Tilsæt jævningen under kraftig omrøring, og lad buddingen koge kort op.

  3. Portionér i kaffekopper med 1 cm luft til overkanten af koppen, og stil dem på køl i en time, til buddingen er stivnet.

  4. Stik lagkagebunde ud med en kop, og stænk med Kahlua. Vend buddingen ud på bunden, og pynt med en flødeskumsroset og to orangegrene.