Friske rispapirruller med fyld af salat, kartofferulle og rejer

Ved brug af vores lækre kartoffelruller med friskost-krydderurter kan man her lave friske papirruller med fyld af salat og rejer samt kartoffelruller. Alt efter ønske kan en anden variant af kartoffelrullen vælges som fyld.

Til 10 portioner

10 stk. Dr. Oetker Kartoffelruller med Friskost-krydderurter

10 blade rispapir

10 blade hjertesalat

150 g rejer

1 skalotteløg (20 g)

 

Peanutsauce

240 g peanutbutter

4 spsk. sukker

2 lime, saft herfra

4 spsk. soya

  1. Bag kartoffelrullerne sprøde i ovnen ca. 18 min ved 200° C. Køl dem af.

  2. Udblød rispapiret i vand i ca. 2 min, og snit skalotteløg fint. Læg rispapir fladt ud på et bord, og læg et salatblad i midten.

  3. Læg kartoffelrullerne på salaten, derefter rejer og skalotteløg. Fold enderne ind over, og rul rispapiret stramt.

  4. Pisk alle ingredienser til peanutsauce sammen, og servér til.

  5. Tips: Servér hoisin dressing til.