Jordbærfromage i chokoladebakkelser med toffee sauce

Nydeligt dessert med klassisk jordbær og chokoladesmag med et pift af friske jordbær.

Til 10 portioner

100 g smør

3 dl vand

1 tsk. sukker

1 knivspids salt

100 g hvedemel

1 spsk. kakaopulver

3 æg

188 g Dr. Oetker Fromage med Jordbærsmag

5 ½ dl vand

5 spsk. Dr. Oetker Dessertsauce Toffee

10 jordbær

5 spsk. chokoladespåner

10 blade frisk mynte (chokolademynte)

  1. Varm smør, vand, salt og sukker op i en gryde. Når smørret er smeltet, blandes mel og kakaopulver og piskes i. Varm dejen godt igennem under omrøring med træske. Når dejen slipper siderne, tages den af varmen og afkøles let.

  2. Pisk æg sammen og rør lidt af æggemassen i dejen ad gangen. Gentag, til der ikke er mere æggemasse. Når dejen er blød, kommes den i en sprøjtepose.

  3. Sprøjt små toppe ud på bagepapir. Bag dem i ovnen i 15-20 min ved 175° C. Afkøl dem.

  4. Hæld vandet i en skål, der kan rumme den firedobbelte mængde, og rør dessertpulver i. Pisk kraftigt med en elmixer 5-10 min på højeste trin til en let og luftig konsistens.

  5. Halvér chokoladebakkelser i bund og låg. Smør dessertsauce på bunden. Kom jordbærfromage i en sprøjtepose, og sprøjt en portion på toppen.

  6. Skær skiver af jordbær, og læg på bunden. Læg toppen forsigtigt på, og servér.