Kålsalat med majroer, sky, Gnocchi og bacon

Lækker, frisk kålsalat med majroer, skyr, Gnocchi pasta og bacon. Let at tilberede!

Til 10 portioner

1000 g Dr. Oetker Gnocchi

800 g hvidkål

100 g grønkål

2 majroer (100 g)

2 æbler (150 g)

1 rødløg (120 g)

6 dl skyr

½ dl rapsolie

6 spsk. hakket purløg

250 g bacon

3 spsk. persille

4 spsk. ærteskud

3 spsk. brøndkarse

Salt og peber

Koriander, hakket

  1. Steg gnocchien i ovnen ved 200° C i 12-15 min. Snit hvidkålen i strimler, og pluk grønkålen. Snit majroen i tynde skiver på et mandolinjern.

  2. Skær æblerne i tern og rødløget i skiver. Bland skyr, rapsolie og purløg sammen. Smag til med salt og peber. Steg bacon sprødt på en pande, og læg det på fedtsugende papir.

  3. Vend kål, majroer, æbler og rødløg i skyrdressingen, og kom Gnocchi og bacon ovenpå.

  4. Servér kålsalaten pyntet med persille, ærteskud og brøndkarse.