Kartoffelsuppe med bacon topping

Lækker, cremet kartoffelsuppe med crispy bacon topping. Vi bruger vores egne Dr. Oetker Kartoffelmosflager i opskriften. Se andre suppeopskrifter nederst på siden.

Til 10 portioner

800 g knoldselleri i tern

800 g gulerødder i tern

800 g kartofler i tern

2 spsk. karry

12 fed hvidløg

1 dl olie

2 l lys fond (evt. Dr. Oetker Hønsebouillon)

½ l fløde 9 %

250 g Dr. Oetker Kartoffelmosflager

Salt og peber

 

Tilbehør

200 g bacon i tern

Frisk timian

  1. Skræl grøntsagerne, og skær dem i grove tern. Sautér dem i olie, tilsæt karry og hvidløg, hæld fond på og kog dem møre under låg ca. 15-20 min.
     
  2. Steg bacontern på en pande, og læg dem på fedtsugende papir. Jævn suppen med kartoffelmosflager og tilsæt fløden – må ikke koge herefter.
     
  3. Servér suppen varm med topping af bacon, frisk timian og brød til.