Ravioli Gorgonzola med fennikel og sukkerærter

Lækker ret med god smag af gorgonzola fra de lækre Ravioli pasta med gorgonzolafyld. Se flere Ravioli-opskrifter i bunden af siden.

Til 10 portioner

½ kg Dr. Oetker Ravioli Gorgonzola

400 g sukkerærter

400 g fennikel

1 l piskefløde

3 dl hvidvin

300 g skalotteløg

3 dl grøntsagsfond

6 stk. blommetomater

4-6 spsk. pesto

Frisk basilikum

  1. Skalotteløg hakkes og sauteres klare med en klat smør. Hvidvin tilsættes og koges ind til en tredjedel. Bouillonen tilsættes sammen med fløden, og det koges i 3-5 min.

  2. Sukkerærter og fennikel skæres i lange tynde strimler og vendes i saucen sammen med den friskkogte pasta. Smag til med pesto, salt og peber.

  3. Pynt med blommetomater (uden kerner) og servér med groft brød.