Tortelloni Bolognese med grønne asparges og tomat

Friske tomater, karamelliserede grønne asparges og rødløg er grundlaget for denne friske og fyldig sommerret. 

Til 10 portioner

120 g Rødløg i tynde både

1 kg Grønne asparges i 3-4 cm stykker

40 ml Olivenolie

20 g Honning

1,5 l vand

200 g Sauce Hollandaise

1,5 kg Vegansk Tortelloni Bolognese

150 ml Fløde

300 g Cocktailtomater, halveret

5 g Citronskal, revet

 

20 g Persille, groft hakket

Salt og peber

  1. Rødløg og asparges sauteres let i en pande med olivenolie. Karamelliser med honning og hæld vandet ved.

  2. Straks røres Hollandaise granulat i og Tortelloni tilsættes. Lad koge i 2 min.

  3. Derefter tilsættes fløden og de halverede cocktailtomater. Smag til med den revne citronskal, salt og peber. Anret med groft hakket persille på toppen.