Tortelloni Spinaci med gul ostesauce

Lækker, cremet ostesauce med de smagfulde Tortelloni Spinaci og finsnittet purløg til at fuldende retten.

Til 10 portioner

2 kg Dr. Oetker Tortelloni Spinaci

8 dl mælk

200 g neutral flødeost, f.eks. Philadelphia

300 g strimlet porre

300 g strimlet gul peberfrugt

250 g forårsløg i skiver

10 g gurkemeje

5 cl olie

Krydderier efter behov

  1. Kom den dybfrosne pasta i en gastronomform, og varm den i en forvarmet kombisteamer ved 100° C (100 % damp) ca. 5 - 6 min.

  2. Hæld mælken i en gryde, og varm den op. Osten puttes derefter i. Rør rundt med et piskeris, mens saucen koger på det højeste blus. Sautér grøntsagerne i olien, og tilsæt gurkemeje. Tilføj ostesaucen.

  3. Anret pastaen på en tallerken, maskér med saucen og pynt med finsnittet purløg.