Passenio Rødkål med Æble

Sigtet og formet gratin af rødkål.

Kombiovn: Fordel de frosne portionsstykker i en gastrobakke og tilbered dem i en forvarmet kombiovn ved 120° C i 15 min med låg (100 % damp). Efter opvarmning anvendes en paletkniv til at servere portionsstykkerne.

 

Mikrobølgeovn: Læg de frosne portionsstykker på en tallerken og varm dem under låg ved 1800 W i intervaller af 2 ½ min. Ved ovne med 900 W varmes i intervaller af 4 min under låg.

2 x ca. 50 stk. á 40 g.

77 % rødkål, kartofler, sukker, ÆGGEHVIDE, 3 % æblesaftkoncentrat, jodsalt (salt, kaliumiodat), krydderier, syre (citronsyre), laurbærblade-ekstrakt.

  PER 100 g  
Energi 413 kJ
98 kcal
Fedt 0,2g
heraf mættede fedtsyrer 0,1g
Kulhydrat 18,0g
heraf sukkerarter 8,6g
Protein 4,6g
Salt 0,59g

ÆGGEHVIDE.

Kollistr. 2 x 2 kg
Varenummer: 1-39-206611
EAN: 4008241661123