Sigtet og formet gratin af rødkål.
Kombiovn: Fordel de frosne portionsstykker i en gastrobakke og tilbered dem i en forvarmet kombiovn ved 120° C i 15 min med låg (100 % damp). Efter opvarmning anvendes en paletkniv til at servere portionsstykkerne.
Mikrobølgeovn: Læg de frosne portionsstykker på en tallerken og varm dem under låg ved 1800 W i intervaller af 2 ½ min. Ved ovne med 900 W varmes i intervaller af 4 min under låg.
2 x ca. 50 stk. á 40 g.
77 % rødkål, kartofler, sukker, ÆGGEHVIDE, 3 % æblesaftkoncentrat, jodsalt (salt, kaliumiodat), krydderier, syre (citronsyre), laurbærblade-ekstrakt.
PER 100 g | |
---|---|
Energi | 413 kJ 98 kcal |
Fedt | 0,2g |
heraf mættede fedtsyrer | 0,1g |
Kulhydrat | 18,0g |
heraf sukkerarter | 8,6g |
Protein | 4,6g |
Salt | 0,59g |
ÆGGEHVIDE.
Kollistr. 2 x 2 kg
Varenummer: 1-39-206611
EAN: 4008241661123