Passenio Svinemedaljon

Sigtet og formet gratin af svinekød.

Kombiovn: De frosne portionsstykker fordeles i en gastrobakke og tilberedes i en forvarmet kombiovn ved 120° C (100 % damp) i 15 min med låg. Efter opvarmning anvendes en paletkniv til at servere portionsstykkerne.

Mikrobølgeovn: Læg de frosne portionsstykker på en tallerken og varm dem under låg ved 1800 W i intervaller af 2 ½ min. Ved ovne med 900 W varmes i intervaller af 4 min under låg.

2 x 2 kg; 2 x 25 stk. á 80 g.

40 % svinekød (kogt), vand, kartofler, PISKEFLØDE, palmefedt, ÆGGEHVIDE, krydderier, kartoffelstivelse, jodsalt (salt, kaliumiodat), dextrose, salt, aroma, gærekstrakt.

  PER 100 g  
Energi 662 kJ
158 kcal
Fedt 8,8g
heraf mættede fedtsyrer 4,0g
Kulhydrat 8,4g
heraf sukkerarter 0,7g
Protein 11,1g
Salt 1,6g

PISKEFLØDE og ÆGGEHVIDE.

Kollistr. 2 x 2 kg
Varenummer: 1-39-206603
EAN: 4008241660324