Pizzabund, ubagt med tomat

Rådejspizzabund Ø 25 cm. med finthakket tomat. Server pizzabunden med ingredienser efter eget valg.

  1. Ovnen forvarmes.
     
  2. Pizzabunden tages ud af folien.
     
  3. Bagepapiret løsnes ved snippen og papskiven fjernes (efter ønske også bagepapiret).
     
  4. Bag den frosne pizza på en bageplade i:
     

Varmluftovn 9-12 min ved 230° C.

Kombiovn 8-10 min ved 230° C.

Båndsteger 4-5 min ved 270° C.

 

Tips: Et optimalt bageresultat opnås ved anvendelse af en bagerist i stedet for en GN-plade.

1 x 6,38 kg – 1 karton indeholder 22 pizzabunde á 290 g.

HVEDEMEL, 27 % flåede tomater, vand, gær, palmefedt, sukker, salt, rapsolie, syre (calciumphosphater, calciumcitrater), BYGMALTEKSTRAKT, hævemiddel (natriumhydrogencarbonat), emulgator (mono- og diacetylvinsyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyre), fortykningsmiddel (guargummi), modificeret stivelse, dextrose og krydderier.

  PER 100 g  
Energi 829 kJ
196 kcal
Fedt 2,9g
heraf mættede fedtsyrer 1,5g
Kulhydrat 35,1g
heraf sukkerarter 4,1g
Protein 5,8g
Salt 1,3g

HVEDEMEL og BYGMALTEKSTRAKT.

Kollistr. 6,38 kg
Varenummer: 1-25-020900
EAN: 4001724016335