Canneloni Verdi med krydderurtesauce og sommergrønt

Lækre Canneloni Verdi med tilhørende krydderurtesauce og sommergrønt – heriblandt Dr. Oetker Pastasauce Carbonara. For flere opskrifter, gå til bunden af siden og bliv inspireret med mange andre varianter!

Til 10 portioner

30 stk. Dr. Oetker Cannelloni Verdi

¼ l vand + 6 dl hvidvin

360 g Dr. Oetker Pastasauce Carbonara

10 spsk. friske krydderurter

8 gulerødder (800 g)

2 spsk. frisk timian

8 spsk. citronsaft

8 spsk. olivenolie

2 broccoli (1000 g)

100 g baby salatmix

2 skalotteløg (50 g)

Salt og peber

  1. Læg Cannelloni Verdi i en gastrobakke. Kom vand og hvidvin i en gryde, og kog det op. Udrør carbonara saucen i væsken, og lad det koge ved middelvarme i 2 min under omrøring.

  2. Tilsæt hakkede krydderurter. Hæld saucen ud over pastarullerne, og tilbered dem i 25 min ved 180° C. Snit gulerødderne i mindre stykker, og bland dem med frisk timian, 6 spsk. citronsaft, 4 spsk. olivenolie, salt og peber.

  3. Steg gulerødderne i ovnen ved 180° C i 25 min. Kog broccoli i mindre buketter i letsaltet vand i 3 min. Bland salaten med skalotteløgsringe, og vend den med 2 spsk. citronsaft, 4 spsk. olivenolie, salt og peber.

  4. Servér Cannelloni Verdi med krydderurtesauce, gulerødder, broccoli og grøn salat.