Chokosnitter

En dessert for rigtige chokoladeelskere! Denne kombination af chokoladebudding og chokoladekage ser både flot ud og smager godt. Udseendet kan piftes op ved, som på billedet, at drysse krymmel rundt på tallerkenen.

Til 10 portioner

80 g Dr. Oetker Budding med chokoladesmag

70 g sukker

9 dl sødmælk

1 chokoladekagebund eller chokoladekage

 

Pynt

Dr. Oetker Dessertsauce Choko

Blandet krymmel

  1. Rør lidt buddingpulver og sukker til en jævning i en del af den kolde sødmælk. Bring resten af mælken i kog.

  2. Tilsæt jævningen under kraftig omrøring, og lad buddingen koge op. Lad den koge 1 min for svag varme under kraftig omrøring.

  3. Hæld buddingen i en lille bradepande skillet i koldt vand ca. 25*18 cm.

  4. Skær lagkagebundene til, og læg dem oven på buddingen, så overfladen dækkes. Alternativt skæres en chokoladekage i skiver, som så lægges oven på buddingen. Sættes til afkøling i mindst 4 timer.

  5. Vend buddingen ud på et skærebræt, og skær kagen i pæne stykker. Drys med krymmel lige før servering, og pynt tallerkenen med chokoladesauce og ekstra krymmel.