Créme Brûlée

Lækker traditionel Créme Brûlée, som vi alle kender den. Vores egen budding med vaniljesmag gør denne dessert rigtig lækker og med den samme velkendte smag.

Til 10 portioner

70 g Dr. Oetker Budding med Vaniljesmag

100 g sukker

¼ liter sødmælk

½ liter fløde

2 spsk. rørsukker eller kanelsukker

  1. Pisk buddingpulver, sukker og 2 dl mælk sammen i en skål. Bring resten af mælken og fløden i kog i en gryde.

  2. Pisk den varme mælk i jævningen og kom det hele tilbage i gryden. Bring buddingen i kog ca. 1 min under kraftig omrøring, og fordel den i 10 små skåle/kokotter.

  3. Drys med rørsukker eller kanelsukker og flambér et kort øjeblik under grillen i ovnen eller med en crème brûlée brænder. Sukkeret skal ligne karamel, men buddingen må ikke nå at blive varm.