Hvid chokolademousse og jordbærfromage i chokoladeskåle

Yndige desserter i chokoladeskåle med fin chokoladepynt. Enkel og visuelt flot dessert.

Til 10 portioner

2 ¼ dl vand

95 g Dr. Oetker Fromage med jordbærsmag

3 dl sødmælk

83 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat Blanc

10 chokoladeskåle

10 chokoladedekorationer

  1. Hæld vandet i en skål, der kan rumme den firedobbelte mængde, og rør fromagepulveret i. Pisk kraftigt med en elmixer 5-10 min på højeste trin til en let og luftig konsistens. Kom jordbærfromagen i en sprøjtepose.
     
  2. Hæld mælken i en anden skål, og rør moussepulveret i. Pisk kraftigt med en elmixer ca. 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens. Kom den hvide chokolademousse i en anden sprøjtepose.
     
  3. Sprøjt jordbærfromage og hvid chokolademousse ned i chokoladeskålene på samme tid. Stil på køl, til fromage og mousse har sat sig.
     
  4. Servér chokoladeskålene og pynt med chokoladedekorationer.