Produkter

Mousse au Chocolat Blanc

Dessertpulver med lækre, hvide chokoladeflager piskes til en lækker, luftig mousse.

  1. Den passende mængde mælk hældes i en skål.
     
  2. Den anførte mængde dessertpulver røres i.
     
  3. Pisk kraftigt med en elmixer ca 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens.
     
  4. Portioneres og stilles i køleskab i 1 time.

80 g dessertpulver blandes med 0,25 l mælk = 5 portioner á 60 g.

160 g dessertpulver blandes med 0,5 l mælk = 11 portioner á 60 g.

320 g dessertpulver blandes med 1 l mælk = 22 portioner á 60 g.

1000 g dessertpulver blandes med 3,1 l mælk = 68 portioner á 60 g.

Sukker, 20 % hvid chokolade (sukker, kakaosmør, SØDMÆLKSPULVER, emulgator (solsikkelecithiner), formalede vaniljestænger), glukosesirup, palmefedt, gelatine (okse), modificeret kartoffelstivelse, emulgator (E 472b), MÆLKEPROTEINER, maltodextrin, fortykningsmiddel (carrageenan), salt, aroma.

Kan indeholde spor af SOJA, ÆG, GLUTENMANDEL, PISTACIE-, HASSEL- og VALNØD.

 PER 100 G
Energi2066 kJ
492 kcal
Fedt20g
heraf mættede fedtsyrer16g
Kulhydrat69g
heraf sukkerarter56g
Protein8,4g
Salt0,46g

SØDMÆLKSPULVER, MÆLKEPROTEINER

Kan indeholde spor af SOJA, ÆG, GLUTENMANDELPISTACIE-, HASSEL- og VALNØD.

Kollistr. 6 x 1 kg
Varenummer: 1-39-204380
EAN: 4008241438039