Opskrifter

Chokolademousse med Baileys® og After Eight®

Lækker chokolademousse med smag af Baileys®og pebermynte toppet med hvid ckokolademousse med stykker afAfter Eight®-chokolade.

Til 10 portioner

Chokolade- og Baileys Mousse

100 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat

2,5 dl letmælk

0,5 dl Baileys®

 

Hvid chokolade- og myntemousse

80 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat blanc

2,5 dl letmælk

3 tsk Dr. Oetker naturlig pebermynteekstrakt

1 tsk vanilla paste

8 stk After Eight breve®

 

Pynt

2,5 dl piskefløde

2 tsk vanilla paste

3-4 stk After Eight breve®

choko krymmel

Chokolade- og Baileys Mousse

Hæld letmælk og Baileys i en skål. Derefter kommes moussepulver i. Der piskes med en elmixer på lav hastighed i 1 min. derefter piskes med højeste hastighed i 4 min. Hæld moussen i dessertglas og sæt dem i køleskab i 15 min.

 

Hvid chokolade- og myntemousse

Mælk, naturlig pebermynteekstrakt og vanilla paste hældes i en skål. Derefter kommes moussepulver i. Der piskes med elmixer på laveste hastighed i 1 min., derefter piskes med høj hastighed i ca. 4 min. til moussen er luftig. Hak After Eight i små stykker og rør dem i moussen. Tag chokolademoussen ud af køleskabet. Hæld hvid chokolademousse oven på chokolademoussen i glassene. Sæt dem tilbage i køleskabet i ca. 1 time.

 

 

Pynt

Pisk piskefløde og vanilla paste til en fast flødeskum. Kom det i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt det på toppen af hver mousse. Skær After Eight diagonalt igennem og sæt et par stykker fast i flødeskummet. Pynt med chokokrymmel og mynte.