Jordbær-rabarbermousse i hjemmelavet kræmmerhus med hvid chokolade

Fantastisk flotte kræmmerhuse med jordbær-rabarbermousse og hvid chokolade.

Til 10 portioner

2 æg

100 g sukker

100 g hvedemel

100 g smeltet smør

100 g hvid chokolade (til overtræk)

3 dl sødmælk

85 g Dr. Oetker Mousse Jordbær-rabarber

20 chokoladedekorationer

10 blade frisk mynte

  1. Pisk æg og sukker luftigt. Vend gradvist mel og smeltet smør i æggemassen til en ensartet masse. Smør dejen ud i cirkler på 10 cm. på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 200° C i 5 min.

  2. Tag bagepladen ud, og fold kræmmerhuse med det samme. (Dejen blødgøres ved at varme den op i kort tid igen.) Afkøl kræmmerhusene, og dyp spidsen i smeltet hvid chokolade.

  3. Hæld den kolde mælk i en skål og rør dessertpulver i. Pisk kraftigt med en elmixer ca. 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens.

  4. Kom jordbær-rabarbermoussen i en sprøjtepose og sprøjt den i kræmmerhusene. Servér kræmmerhuse med dekoration og mynte.