Mousse au Chocolat med abrikossalsa

Lækker og fyldig chokolademousse på en bund af abrikossalsa.

Til 10 portioner

222 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat

5 ½ dl mælk

300 g tørrede abrikoser

¾ dl vand

Saften fra 3 appelsiner

Reven appelsinskal (½ appelsin)

1 knivspids kardemomme

110 g sukker

  1. Hæld mælken i en skål, og rør chokolademoussepulveret i. Pisk kraftigt med en elmixer ca. 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens. Stilles i køleskab 1 time.

  2. De tørrede abrikoser koges med vandet, appelsinsaften, den revne appelsinskal og kardemomme i ca. 10 min, eller til abrikoserne er møre.

  3. Sukkeret tilsættes, og saucen koges let i 20 min. Det hele blendes til en grødet konsistens og sættes i køleskab 1 time.

  4. Abrikossalsaen serveres kold sammen med chokolademoussen.