Panna cotta med hindbærgelé

Server denne flotte og elegante hjemmelavede Panna cotta. Anret din panna cotta i forskellige former for serveringsskåle eller vend din panna cotta ud af formen. Pynt med friske hindbær.

Til 20 portioner

 

Panna Cotta

20 blade Dr. Oetker Husblas
2½ L fløde
5 dl sukker
10 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker

 

 

Hindbærgelé

1 L hindbærsaft
15 blade Dr. Oetker Husblas

1. Læg husblas i blød i koldt vand.

2. Varm fløde, sukker og vaniljesukker op til kogepunktet, og tag gryden af varmen.

3.  Klem husblas for vand og rør det i den varme væske, hvor det hurtigt opløses under omrøring.

4. Hæld den varme fløde op i serveringsglas, der står på skrå.

5. Sæt dem på køl i ca. 2 timer indtil panna cottaen er stivnet.

 

Hindbærgelé

1. Læg husblas i blød i koldt vand.

2. Varmhindbærsaften op til kogepunktet, og tag gryden af varmen.

3. Klem husblassen for vand og rør den i den varme væske indtil det er opløst.

4. Fordel hindbærgeléen oven på den afkølede panna cotta ved at sætte glasset på skrå i modsatte
retning.

5. Sæt panna cotta med hindbærgelé på køl indtil geléen er stivnet.