Tiramisu med hindbær, likør og mokkabønner

Lækker og flot tiramisu med hindbær og likør samt mokkabønner som pynt. Perfekt til glasportioner.

Til 10 portioner

20 ladyfingers

1 dl hindbærlikør (hedvin, likør, dessertvin)

300 g hindbær

6 ¼ dl sødmælk

175 g Dr. Oetker Creme Tiramisu

2 ½ spsk. kakaopulver

30 mokkabønner

  1. Kom ladyfingers i et dessertglas og stænk dem med hindbærlikør. Drys et lag hindbær ovenpå.

  2. Hæld mælken i en skål og rør dessertpulver i. Pisk kraftigt med en elmixer ca. 5 min på højeste trin til let og cremet konsistens.

  3. Kom Creme Tiramisu i en sprøjtepose og fordel den i dessertglasset. Stil den på køl i 1 time.

  4. Servér tiramisu med hindbær, kakaopulver og mokkabønner.