Kartoffelruller Friskost-krydderurter med ratatouille og tomatsauce

Kartoffelruller Friskost-krydderurter med ratatouille og tomatsauce – en yderst lækker ret med masser af smag. Se flere opskrifter nederst på siden.

Til 10 portioner

30 stk. Dr. Oetker Kartoffelruller Friskost-krydderurter

300 g aubergine

450 g squash

800 g peberfrugt

480 g tomater

250 ml olivenolie

80 ml balsamicoeddike, hvid

1 bouillonterning

80 g flåede tomater

  1. Aubergine og squash skæres i store tern. Peberfrugterne skrælles og skæres i mindre stykker. Flå tomaterne, fjern kernehuset og skær dem i både.
     
  2. Grøntsagerne opbevares indtil stegning separat. Svits kort lidt efter lidt aubergine, squash og peberfrugter med bouillon og tilsæt bagefter balsamico. De ristede grøntsager blandes sammen med tomaterne og stilles varmt.
     
  3. De frosne kartoffelruller bages ved 200° C i 7-8 min, og de flåede tomater varmes.
     
  4. Anret kartoffelrullerne med ratatouille oven på tomatsaucen og servér.

    Tips: Pynt med friske krydderurter.