Gelatinepulver, eller gelé pulver som nogle kalder det, er gelatine i pulverform. Dr. Oetker Gelatinepulver er en klar gelatine, som er lavet på okse.
Brug det som husblas til madlavning og desserter. Til forskel fra husblas kan Gelatinepulver også benyttes som bindemiddel til ikke alene søde og salte retter, men også i bagværk.
Dr. Oetker Gelatinepulver er af god kvalitet, og ligger højt på bloomskalaen med en værdi på min. 240. Det giver pulveret en høj styrke og gør det nemt at arbejde med.
Anvendelsesmuligheder:
Tilberedning:
Gelatinen kan tilsættes smag med eddike, vin, salt og krydderier.
Nettovægt: 1000 g
20 g Gelatinepulver til 1 l væske. Tilsvarende mængde husblas: 12 blade
50 g Gelatinepulver til 2,5 l væske. Tilsvarende mængde husblas: 30 blade
200 g Gelatinepulver til 10 l væske. Tilsvarende mængde husblas: 120 blade
Gelatine (okse)
Kan indeholde spor af soja, laktose, æg, gluten, mandel, pistacie-, hassel- og valnød.
PER 100 g | |
---|---|
Energi | 1464 kJ 344 kcal |
Fedt | 0,1 g |
heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrat | 0,5 g |
heraf sukkerarter | 0 g |
Kostfibre | 0 g |
Protein | 86 g |
Salt | 0,75 g |
Kan indeholde spor af soja, laktose, æg, gluten, mandel, pistacie-, hassel- og valnød.
Kollistr.: 10 x 1000 g
Varenr.: 1-39-207201
EAN: 4008241720134